Bestrijden van ongedierte

Wij helpen met inspectie en advies

Inspecties, adviseren, weringsmaatregelen en waar nodig bestrijden

We verrichten onze diensten zowel op contract als ad hoc basis. Zo kunt u ons inhuren voor regelmatige inspecties en analyses van uw pand om plagen zo veel mogelijk te voorkomen. Door middel van hygiënische en bouwkundige maatregelen kunt u de kans op ongedierte aanzienlijk verminderen. Regelmatige inspecties verkleinen de kans op ongedierte plagen.

Constateert u toch een ongedierteplaag? Wij komen bij u langs, onderzoeken het probleem en geven u advies over de te nemen maatregelen.

Plaagdieren snel verwijderd door Rimdo

Constateert u in Zuid-Holland ongedierte? Bel ons direct. Wij verrichten voor zakelijke en particuliere klanten werkzaamheden in de gehele regio. Wij zijn lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland. Deze organisatie komt op voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij plaagdierbeheersing of houtverduurzaming.

.

24-uursservice

Binnen 24 uur na het telefoongesprek kunnen we ter plaatse zijn. Ook als u zelf niet precies weet welk insect uw pand bezet, zoeken wij dat snel uit. Na elke behandeling krijgt u van ons adviezen die u vanaf dan kunt volgen om herhaling te voorkomen. Een regelmatige inspectie kan problemen vroegtijdig aan het licht brengen.

.

Heb je ook last van ongedierte?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.