Zilvervisjes bestrijden

Wij helpen je graag met het bestrijden van zilvervisjes
rimdo ongediertebestrijding zilverbeestjes
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Zilvervisjes bestrijden door ervaren bestrijder

Zilvervisjes, ovenvisjes of papiervisjes komen over het algemeen voor in huizen; van warme zolder tot inpandige schuurtjes. Ze eten schimmels maar ook papier en katoen. Ze zijn lichtschuw en leven overdag verscholen. Bij grote aantallen kunnen ze schade veroorzaken aan onder andere papier, behang, boeken, kleding en synthetische materialen. Bovendien hebben velen er een vies gevoel bij.

Oorzaak van zilver-, papier- of ovenvisjes?

Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes bestrijden is mogelijk met insecticiden, maar helaas is dit meestal geen langdurige oplossing. Ze verplaatsen zich namelijk razendsnel en onder alle omstandigheden. Wist u dat veel van de uitbraken tegenwoordig veroorzaakt worden door online aankopen? Tel daar ook de steeds gunstigere huisklimaten van nieuwbouw bij op en u begrijpt waarom ze in de afgelopen decennia in aantallen zijn toegenomen.

Wat te doen tegen zilvervisjes?

Zoals benoemd kunt u zilvervisjes bestrijden met insecticiden. Echter om een zilvervisjesplaag in de toekomst te voorkomen, is het belangrijk dat u zorgt voor goede ventilatie waardoor de luchtvochtigheid daalt. Ook het dichten van alle naden en kieren kan helpen. Verder is het (net als bij het meeste ongedierte) van belang dat u voedsel goed opbergt en oud papier verwijdert. Ervaart u na het treffen van deze maatregelen nog steeds last van zilvervisjes? Dan is het verstandig om een ervaren zilvervisjesbestrijder te contacteren!

Zilvervisjes laten bestrijden door ervaren expert

Heeft u in Alphen aan den Rijn (of omliggende plaatsen) in hevige mate last van zilvervisjes, ovenvisjes of papiervisjes dat uw boeken- of klerenkast in gevaar komt? Trek dan gelijk aan de bel en laat dit zo snel mogelijk door een deskundige bestrijden. Neem contact met ons op!

In Alphen aan den Rijn en omstreken werken wij aan professionele oplossingen voor uw zilvervisjesprobleem. Met Integrated Pest Management en de juiste adviezen, zorgen wij ervoor dat de plaag niet meer gemakkelijk terugkomt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Overlast van zilvervisjes? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook last van zilvervisjes?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

Behaalde certificaten en de brancheorganisatie
Logo evm rimdo
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo