Ratten bestrijden

Wij helpen je graag met het bestrijden van ratten
rimdo ongediertebestrijding ratten
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Rattenplaag? Professionele Rattenbestrijder help!

Heeft u een rat gezien? Dan is preventie prioriteit nummer één. Afval heeft een grote aantrekkingskracht tot ratten en is stap nummer één. Wering is de volgende stap en pas daarna volgt bestrijding. Deze knaagdieren zijn ziekte-overbrengers die voor mensen gevaarlijk kunnen zijn en bovendien hebben ratten ook vaak ongedierte in hun vacht. Een gevestigde rattenpopulatie is niet eenvoudig te verjagen, dus wees er op tijd bij en schakel hulp in!

Rattenoverlast; hoe gaat de rat te werk?

Ratten komen op voedsel af. Het is dus belangrijk dat u de keuken altijd goed schoon houdt. Ook is het raadzaam om op te passen met composthopen, deze kunnen namelijk als magneet fungeren voor ratten. Verder is het van belang u te realiseren dat ze zich verplaatsen via gaten in de muur, in de grond en in het riool. Zorg er dus voor dat deze op een juiste manier worden gedicht zodat ze niet in uw buurt kunnen komen en binnendringen.

Hoe weet u of u ratten heeft?

Twijfelt u of u wel last heeft van ratten? Let dan op zaken als krassende geluiden, schade aan kabels, apparatuur en verpakkingen, uitwerpselen en aan de typische rattengeur. Deze geur is een mix tussen ammoniak en muskus. Zodra u één of meerdere van deze punten waarneemt, weet u hoe laat het is en doet u er verstandig aan om per direct hulp in te schakelen van een ervaren rattenverdelger.

Onze werkwijze bij een rattenplaag

Merkt u eenmaal dat u last heeft van ratten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op! Wij komen direct uw kant op en komen de boel volledig inspecteren. We kijken hierbij ook naar de oorzaak. Na deze analyse wordt bepaald welke bestrijdingsmethode er wordt toegepast en nemen hierbij altijd een duurzame bestrijding als uitgangspunt. Vervolgens gaan wij daadwerkelijk aan de slag met de rattenbestrijding en zorgen we snel voor een ratten-vrije omgeving. Als laatste zullen wij u nog adviseren en tips geven om een rattenplaag in de toekoemst te voorkomen.

Ervaren rattenbestrijder voor uw rattenplaag

Als ervaren rattenbestrijder helpen wij graag als u last heeft van ratten in of om uw bedrijf of huis. Vooral als u een grotere rattenkolonie signaleert, is snel handelen van zeer groot belang! Wij zijn KPMB-IPM Rattenbeheersing gecertificeerd en mogen (in voorkomende gevallen en onder strikte voorwaarden) ook buiten met vergif bestrijden.

Uiteraard kunt u ons daarvoor altijd bereiken, maar ook kan het zinvol zijn om preventief advies aan te vragen over het voorkomen. Vul onderstaand formulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook last van ratten?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

Behaalde certificaten en de brancheorganisatie
Logo evm rimdo
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo