Wespennest verwijderen

Wij helpen je graag met bestrijden van een wespennest

Wespenbestrijding en Wespennest laten verwijderen

Een wespennest is te herkennen aan af- en aanvliegende wespen. Soms kunt u het nest zien hangen, maar vaak zit het verstopt onder dakpannen of op andere moeilijk te bereiken plaatsen. Ze laten hun nest niet zomaar bestrijden of verwijderen: ze zullen het met hand en tand verdedigen tegen alle mogelijke bedreigingen. Bestrijden van wespen, of een wespennest verwijderen, is vakmanschap. Zelf bestrijden kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Laat het bestrijden van een wespennest daarom altijd over aan een professional!

Wespen bestrijden; blijf bij wespen uit de buurt

Een steek is nooit prettig, maar het wordt levensgevaarlijk als u allergisch bent. Een wespenallergie is niet aangeboren; deze kan in de loop van uw leven ontstaan na een aantal steken. Zo kan het gebeuren dat u op latere leeftijd ineens ademhalingsproblemen krijgt als u gestoken bent door een wesp. Het is dan zaak om direct naar een ziekenhuis te gaan voor antihistamine.

Ook als u niet allergisch bent, is het niet verstandig om zelf actie te ondernemen. Maar let op; het dicht stoppen van de toegangswegen heeft geen zin. Ze knagen namelijk eenvoudig een nieuw gat en kunnen zo weer naar binnendringen.

Wespennest bestrijden kosten & werkwijze

De kosten voor wespen bestrijden of een wespennest verwijderen kunnen variëren en zijn afhankelijk van de plek waar het nest zich bevindt. Al jarenlang hebben wij professionele ervaring op het gebied van wespenbestrijding en gebruiken we de meest moderne technieken. Wij hanteren verschillende methodes en passen deze aan op de betreffende situatie zoals locatie, weersomstandigheden, omgeving en grootte van de wespenplaag.

Op een door ons uitgevoerde wespenbestrijding geven wij het hele seizoen garantie!

Wespennest laten bestrijden door een ervaren wespenbestrijder

Loop geen onnodig risico en laat een wespennest ten alle tijden bestrijden door een ervaren wespenbestrijder. Zo vermijdt u gevaarlijke situaties en is tevens meer effectief. Een ervaren wespenbestrijder is namelijk in het bezit van materie die u niet zomaar in de winkel kunt kopen. Zo bestrijden wij wespen onder andere met wespenpoeder. Dit poeder spuiten wij in de ingangen van het nest, hier worden de wespen vervolgens suf van en bent u binnen enkele uren verlost van de wespenplaag.

Last van wespen? Vul dan direct onderstaand contactformulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook last van wespennest?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

× Hoe kan ik je helpen?