Muggen bestrijden

Wij helpen je graag met het bestrijden van muggen
rimdo ongediertebestrijding muggen
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Muggenplaag bestrijden door ervaren muggenbestrijder

Muggen zijn in beginsel onschuldige insecten die leven van nectar. Het zoemend geluid (door het trillen van de vleugels) en het steken, maakt ze aartsvijand van groot en klein! Steekmuggen kunnen veel schade aanrichten vanwege ziektes die ze kunnen verspreiden. Ook andere muggen kunnen voor overlast zorgen, al kunnen ze niet steken. Voorbeelden zijn langpootmuggen waarvan de larven het gazon aantasten, motmuggen die massaal kunnen opduiken bij een gesprongen riolering, rouwmuggen die in reusachtige zwermen kunnen voor komen en tijgermuggen die we steeds meer in Nederland zien en weer wel kunnen steken.

De bron van een muggenplaag

Muggenlarven van steekmuggen ontwikkelen zich in stilstaand water. Dus heeft u ergens dichtbij of onder uw huis poeltjes of water staan? Dan is dat waarschijnlijk de bron. Indien u van uw muggenprobleem af wilt, moet onder andere de kruipruimte worden droog gepompt en moet u ander stilstaand water proberen weg te krijgen of te voorkomen. Dit zijn de eerste stappen die ondernomen moeten worden als u volledig van uw muggenprobleem af wilt. Ervaart u na deze stappen nog steeds overlast van muggen, neem dan een ervaren professional in de arm die u definitief verlost van uw muggenprobleem.

Gevolgen van een muggenplaag

In vergelijking tot tropische landen valt de overlast van muggen in Nederland nog best mee. In ons kikkerlandje hebben we voornamelijk last van de gewone steekmug die nog relatief onschuldig is. Desondanks kan deze nare gevolgen hebben en tot vervelende irritaties leiden waaronder:

● Grote jeukende en rode muggenbulten

● Allergische reacties

● Schade aan landbouwgronden

● Invloed op wooncomfort

Onze werkwijze bij bestrijding muggenplaag

Muggen kunnen tijdelijk bestreden worden met chemische middelen. Echter werkt dit boven het wateroppervlak, maar niet onder water. En onder water gaat juist de voortplanting verder. Om die reden brengen wij een laagje aan op het wateroppervlak. Dit creëert een verstikkende laag waardoor de larven het niet overleven en waardoor we een effectief en preventief resultaat bereiken.

Muggenbestrijding door ervaren muggenbestrijder

Indien u ernstige last ervaart van muggen en u er maar niet vanaf komt, is het zeer raadzaam om een expert in te schakelen. Wij van Rimdo komen direct bij u langs om de omstandigheden te beoordelen en de bron te achterhalen. Dit is namelijk per situatie verschillend. Op basis van deze beoordeling wordt de bestrijdingsmethode tegen de muggen bepaald en zal onze expert dit met u delen. Daarnaast zal hij ook tips & tricks met u delen om voortaan muggenplagen te voorkomen.

Kortom, heeft u erge last van muggen? Vul direct onderstaand contactformulier in of bel ons naar 0172-508931!

Heb je ook last van muggen?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

Behaalde certificaten en de brancheorganisatie
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo
Logo evm rimdo