Mollen bestrijden

Wij helpen je graag met het bestrijden van mollen
rimdo ongediertebestrijding mollen
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Mollenbestrijding door ervaren mollenvanger

Mollen, geinige beetjes, maar knap irritant als ze met hun hopen uw hele gazon of land vernielen of deze besmeuren met lelijke bruine vlekken. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af! Er zijn diverse manieren om mollen te verjagen. Het zelf bestrijden van mollen is erg lastig. Besteed het dan ook uit aan een professionele mollenverjager voor effectief resultaat!

De levenswijze van de mol

Het is een vrij groot zoogdier met over het algemeen een zwarte vacht. De mol leidt een solitair bestaan. Alleen in de paartijd vormen ze paartjes. De mol wordt normaliter ongeveer 3 jaar oud, maar kan de 7 jaar halen. De gangen zijn ongeveer 5 cm breed en kunnen wel tot 200 meter lang zijn. De gangenstelsels van buur mollen kunnen overlappen. Deze slecht ziende graver oriënteert zich hoofdzakelijk op tast en gehoor. Een mol eet zo’n 40 tot 50 gram wormen, engerlingen, maden, duizend- & miljoenpoten, naaktslakken en ander insectenlarven per dag. Op het eerste gezicht lijkt het dan ook een vriendelijk diertje. Helaas kan dit vriendelijke diertje wel flink uw gazon verpesten. Een enkele molshoop is nog niet zo erg, maar worden dit er meer? Onderneem dan direct actie en voorkom het ergste!

Mollenbestrijding; zo doen wij dat

Mollen bestrijden doen we onder andere met klemmen. Houd er wel rekening mee dat het langer duurt als er meerdere mollen aanwezig zijn! Het vangen met een mollenklem is vaak effectief maar neemt soms wel wat tijd in beslag. Ook zijn er mogelijkheden om mollen te verjagen met water, geluid en carbid. De betreffende methode die we toepassen is afhankelijk van verschillende zaken zoals omgeving, seizoen en grootte van de mollenplaag. Op basis daarvan wordt beoordeeld welke methode wordt toegepast en dit zal uiteraard met u besproken worden.

Wat te doen tegen mollen?

Mollen in uw tuin zijn vaak erg lastig te verjagen. Al helemaal als u hier geen ervaring mee heeft. Het in de arm nemen van een ervaren mollenverjager is dan ook zeer raadzaam. Zo bent u het snelst af van uw mollenprobleem en voorkomt u dat uw gazon nog erger wordt aangetast.

Last van mollen? Neem direct contact op en vul onderstaand contactformulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook last van mollen?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

Behaalde certificaten en de brancheorganisatie
Logo evm rimdo
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo