Vlooien bestrijden

Wij helpen je graag met het bestrijden van vlooien
rimdo ongediertebestrijding wespen
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Professionele vlooienbestrijding voor uw vlooienplaag!

Uw hond of kat is vatbaar voor vlooien en kan deze ook op u overdragen. Vlooien overleven niet op de mens, maar ze doen helaas wel proefbeten. Tijdens deze proefprik veroorzaken zij huidirritaties en in zeldzame gevallen ook ziektes. Niet behandelde vlooienproblemen transformeren door de snelle voortplanting snel in een plaag en daar komt u vaak lastig weer van af.

Vlooien bestrijden in huis

De dierenarts biedt middeltjes die uw hond of kat van vlooien afhelpen. Deze kunt u het best preventief gebruiken, want als u ze eenmaal in huis heeft, komt u daar moeilijk van af. De eitjes blijven namelijk in de kleinste gaatjes zitten en komen er pas uit als ze daar klaar voor zijn. Daarnaast kunnen ze wel een jaar overleven. Kortom, voorkomen is beter dan genezen.

Vlooienspray voor uw huis

Uw huis behandelen met spuitbussen werkt acuut, maar helaas zal dit weinig effect hebben op de lange termijn. Vlooien zijn namelijk mobiel, dus heeft u de ene ruimte behandeld dan komen ze gemakkelijk via de andere weer terug. Bovendien blijven de eitjes gewoon in leven. Het gebruik van spuitbussen helpt dan ook maar voor even en indien u al ernstige last ervaart van vlooien, is het een stuk verstandiger om een ervaren vlooienbestrijder in de arm te nemen.

Vlooien herkennen

Er zijn verschillende soorten vlooien. De meeste zijn rood of bruin van kleur en 2 tot 3 mm lang. Zodra u uw hond en/of kat ontzettend vaak ziet krabben, kan dit een teken zijn van vlooien. Wees er snel bij en controleer direct middels een kam of u te maken heeft met deze vervelende beestjes. Want hoe eerder u erbij bent, hoe beter het te bestrijden is.

Vlooienbestrijding door ervaren vlooienbestrijder

Indien u een vlooiennest in huis heeft, helpen wij graag verder. Wij weten wel raad met een vlooienplaag en hebben hier al zeer veel ervaring in. Uiteraard nemen wij ten allen tijde de juiste maatregelen om uw huis zo duurzaam en effectief mogelijk te bestrijden tegen vlooien. Na de eerste dag merkt u al een snelle afname van de vlooienplaag. Het kan wel zijn dat wij nog een nabehandeling moeten doen na ongeveer 6 tot 8 weken.

Vlooienplaag bestrijden? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook last van vlooien?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

Behaalde certificaten en de brancheorganisatie
Logo evm rimdo
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo