Muizen bestrijden

Wij helpen je graag met bestrijden van muizen

Muizenplaag bestrijden door ervaren muizenverdelger

Een klein kruimeltje voor u, is een complete lunch voor een muis. Goed opruimen na elke maaltijd kan enorm helpen, hoewel alle gaten en kieren dichten nog effectiever is. Gebruik hierbij alleen geen purschuim of iets dergelijks. Muizen knagen daar namelijk makkelijk doorheen.

Zacht blijvende pasta’s werken beter. Maar uiteindelijk zijn deze methodes zelden volledig waterdicht. Brand door knaagschade is de laatste tijd meer regel dan uitzondering. Om nog niet te spreken over slapeloze nachten door het heen en weer getrippel van muizen. Kortom, handel snel om dit te voorkomen!

Help, u heeft overlast van muizen!

Daalt buiten de temperatuur? Is het een natte periode? Of wordt er in de omgeving gesloopt of gebouwd? Dan trekken muizen de gebouwen in. Ze zoeken daar warmte, droogte en voedsel. Zijn ze eenmaal binnen, dan zien ze vaak geen reden meer om nog te vertrekken. Ze knagen aan alles wat los en vast zit, bevuilen en verspreiden door hun uitwerpselen ziektes en hun buiksmeer laten ze overal achter. Kortom; een zeer onhygiënische situatie waar u snel van af wilt.

Zelf muizen bestrijden

Natuurlijk kunt u bij overlast van muizen eerst zelf aan de slag gaan met bestrijden. Zo kunt u gebruik maken van muizenlokdoosjes, gif of muizenvallen. Echter, vaak zijn dit niet-duurzame oplossingen en bij heftige overlast zijn dit veelal niet-effectieve methodes om een volledige plaag te verdelgen. Bij overlast van een grote plaag doet u er verstandig aan om direct contact op te nemen met een professionele muizenbestrijder. Zo worden de muizen duurzaam, effectief en efficiënt bestreden en bent u snel van uw probleem af. Ook zal de specialist de oorzaak van het probleem nagaan waarna hij u vervolgens adviseert om muizenoverlast in het vervolg te voorkomen.

Muizenplaag in uw bedrijf of woning

Ziet u één muis door uw onderneming of huis rennen? Dan weet u dat er waarschijnlijk meer zijn. Om dit te controleren zijn er diverse signalen. Knaagschade, kleine donkere keuteltjes op het aanrecht en krassende geluiden ’s nachts zijn belangrijke indicatoren. Neemt u deze signalen waar? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen de situatie zo snel mogelijk bij u analyseren, bestrijden de muizen en verlossen u voorgoed van uw muizenprobleem.

Muizenplaag bestrijden door ervaren muizenbestrijder

Er zijn talloze technieken om muizen te weren of om er vanaf te komen. De constructie van het pand biedt kansen en belemmeringen die alleen een ervaren bestrijder ziet. Wij zitten al 25 jaar achter ze aan en weten precies welke aanpak in uw situatie het best gaat werken. Een lokaasdoosje, gif of een andere methode? Wij hebben de oplossing voor u en helpen u zo snel mogelijk van uw muizenprobleem af. We inspecteren, adviseren en bestrijden muizenoverlast.

Muizenoverlast? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook last van muizen?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

× Hoe kan ik je helpen?