Over 
Rimdo 
Plaagdierbeheersing

Milieuvriendelijk bestrijden
Over ons pagina banner rimdo

Wat wij doen

Een milieuvriendelijke aanpak vinden we belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden uit volgens de principes van Integrated Pest Management (IPM). Bij IPM speelt wering een belangrijke rol. Door ongedierte geen reden of kans te geven om binnen te komen, zijn bestrijdingsmiddelen niet of minder nodig om ze te bestrijden.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Rimdo Plaagdierbeheersing is...

Toon meer foto's

Rimdo Plaagdierbeheersing is...

In 1999 werd het bewijs van vakbekwaamheid “Beheersing plaagdieren en hout aantastende organismen” verplicht gesteld. Iedereen die zich professioneel bezig houdt met de bestrijding van plaagdieren is sindsdien verplicht in het bezit te zijn van dit bewijs van vakbekwaamheid.
Voor bedrijven die de mogelijkheid willen behouden om rodenticiden te gebruiken is het per 1 januari 2023 verplicht om zich te certificeren. Het doel van IPM is overlast van knaagdieren voorkomen.
Bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de hoge standaard die in het systeem is vastgelegd, verdienen het Keurmerk. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onafhankelijke geaccrediteerde certificerende instanties.
VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.
PLA..N. is een brancheorganisatie voor bedrijven die zijn gespecialiseerd in inspecties, advisering, wering en het uitvoeren van bestrijdingsacties tegen ongedierte / plaagdieren in en om gebouwen, maar ook in het verduurzamen van hout bij aantasting door bijvoorbeeld houtworm.

Behaalde certificaten en brancheorganisatie

Logo evm rimdo
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo

Last van ongedierte?

Neem direct contact met ons op!