Over Rimdo Plaagdierbeheersing

Milieuvriendelijk bestrijden

Wat wij doen

Een milieuvriendelijke aanpak vinden we belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden uit volgens de principes van Integrated Pest Management (IPM). Bij IPM speelt wering een belangrijke rol. Door ongedierte geen reden of kans te geven om binnen te komen, zijn bestrijdingsmiddelen niet of minder nodig om ze te bestrijden.

professionele ongediertebestrijder 2023

Inspectie

Wij komen regelmatig op plekken waar geen uitbraak is, simpelweg om de potentiële toegangswegen voor insecten, vogels of andere indringers in kaart te brengen. Zo nodig dichten we die direct. Hiermee houden we bedrijven en huishoudens veilig.

Wering

Wij verzorgen effectieve wering, bijvoorbeeld met hygiënische maatregelen, vallen en bouwkundige aanpassingen. Zo minimaliseren we samen de kans op een uitbraak van een plaag in uw leef- of werkomgeving.

Advies

Bij inspectie komt ook advies kijken, over de maatregelen die u als bedrijf of huishouden kunt nemen om de risico’s op een uitbraak tot een minimum te beperken.

Bestrijding

Uitbraken komen steeds minder voor, maar ze zijn (nog) niet 100% te vermijden. Heeft u toch last van ongedierte, dan komen wij snel bij u langs. We zoeken uit welk plaagdier u op bezoek heeft, en nemen de meest effectieve maatregel. Wij blijven daarbij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op bestrijdingsgebied.

Rimdo Plaagdierbeheersing is...

EVM gecertificeerd

In 1999 werd het bewijs van vakbekwaamheid "Beheersing plaagdieren en hout aantastende organismen" verplicht gesteld. Iedereen die zich professioneel bezig houdt met de bestrijding van plaagdieren is sindsdien verplicht in het bezit te zijn van dit bewijs van vakbekwaamheid.

VCA gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

KPMB IPM Rattenbeheersing gecertificeerd

Bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de hoge standaard die in het systeem is vastgelegd, verdienen het Keurmerk. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onafhankelijke geaccrediteerde certificerende instanties.

Lid van Brancheorganisatie PLA..N

PLA..N. is een brancheorganisatie voor bedrijven die zijn gespecialiseerd in inspecties, advisering, wering en het uitvoeren van bestrijdingsacties tegen ongedierte / plaagdieren in en om gebouwen, maar ook in het verduurzamen van hout bij aantasting door bijvoorbeeld houtworm.

Last van ongedierte?

Wij helpen u verder!

× Hoe kan ik je helpen?