Offerte aanvragen

Ontvang een vrijblijvende offerte

Uw eerste stap naar het bestrijden van ongedierte

Contactgegevens

Vraag offerte aan

Joost Willemsen
Joost Willemsen
Review via Google
Lees verder
Het werd de laatste dagen steeds drukker in de schuur. Wespen vlogen af en aan en het was niet meer mogelijk om naar binnen te gaan. In een oude poef bleek een wespennest te zitten. Binnen 1 minuut na aanvragen van een prijsopgave werd ik keurig gebeld door Rimdo. De volgende dag werd ik direct geholpen en weer een dag later hadden de wespen het loodje gelegd. Dank voor de snelle en vriendelijke hulp. Rimdo kan ik zeker aanbevelen.
Bruno Langer
Bruno Langer
Review via Google
Lees verder
Zelf had ik alle opties al gebruikt: muizenvalletjes, gif, hoogfrequent geluid, plakmatjes en het leek wel of ze me wilden pesten door zich te vermenigvuldigen. Een echte muizenplaag. Na de komst van Rimdo, die gelijk veel doosjes had neergezet met rode onbestendige rode blokjes was het even wachten, maar toen de muizen de gifknabbeltjes eenmaal hadden ontdekt kregen ze er geen genoeg meer van. Na een paar weken (alle rode blokjes waren al opgegeten) werden alle doosjes door Rimdo opnieuw gevuld met de rode knabbelstukjes en kort daarna was ik verlost van alle muizen. Die hebben nu wel hun lesje geleerd. Rimdo bedankt.
Coby van der Vlugt
Coby van der Vlugt
Review via Google
Lees verder
In verband met overlast door muizen in onze flat hebben we als VVE Rimdo aangetrokken om dit op te lossen. Secuur en veilig zijn alle bestrijdingsproducten neer gezet en werd alles goed gevolgd. Tevens waren er tips voor het gebouw en bewoners om dit probleem zoveel mogelijk te voorkomen.Afspraken en omgang zijn adequaat en zeer vriendelijk. Het probleem is nu voorbij maar mocht het weer nodig zijn dan bellen we weer.
Vorige
Volgende