Ongediertebestrijding Bodegraven

Rimdo is uw redder!
insecten bestrijden in bodegraven
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Ongediertebestrijding in Bodegraven; Rimdo helpt u verder!

Heeft u last van ongewenste dierlijke binnendringers in uw woning of bedrijfspand in Bodegraven? Rimdo is dan uw redder om de hoek! Met meer dan 25 jaar ervaring in de regio, lossen wij ieder ongedierteprobleem vakkundig en snel voor u op. Wij bestrijden succesvol ongedierte in uw huis of onderneming en doen dat middels duurzame wijze.

Ongedierte in Bodegraven

Er is niets om u voor te schamen als u last van ongedierte heeft. U bent niet de enige. Er zijn genoeg woningen en bedrijfspanden waarbij dit het geval is en ook rondom zijn er veel leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. Zo zijn er in Bodegraven veelvoorkomende plagen met kleine insecten zoals bedwantsen, kakkerlakken, maar ook muizen en ratten. Dit ongedierte krijgt veel kans in het oude centrum van Bodegraven. Zorg er dan ook altijd voor dat gaten en kieren binnen uw woning of pand goed zijn gedicht! Wordt u desondanks alsnog geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte? Wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van plaagdierbeheersing!

Zo gaat Rimdo in Bodegraven te werk

Duurzaam en effectief bestrijden zijn bij ons twee belangrijke onderdelen. In eerste instantie zullen we bij u thuis of bedrijfspand een inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie checken wij de situatie en om welk ongedierte het gaat. Het kan namelijk zijn dat er meer ongedierte is, dan u denkt. Hebben we eenmaal de situatie in kaart? Dan bepalen we de bestrijdingsmethode. Het bestrijden gebeurt door ons zo duurzaam mogelijk voor het behoud van natuur en dier. Wij werken namelijk volgens de principes van Integrated Pest Management (IPM) waarbij wering een belangrijke rol speelt.

Kortom, ondervindt u last van ongedierte? Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier of per telefoon via 0172-508931!

Wij helpen u ook van uw ongedierteprobleem af in: Alpen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Woerden en Zoetermeer.

Waarom kiest de Boreftenaar voor Rimdo Plaagdierbeheersing?

Ongedierte die wij o.a. bestrijden in Bodegraven

Last van ongedierte?

Neem direct contact met ons op!