Ongediertebestrijding Leiden

Wij helpen je met het bestrijden van ongedierte
insecten en plaagdieren verwijderen in Gouda
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Ongediertebestrijding Leiden? Rimdo helpt!

Heeft u een woning of bedrijfsgebouw in Leiden en last van ongewenste, nare beestjes? Dat is natuurlijk onwijs vervelend. Dit lossen wij graag voor u op! Wij zijn een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Wij helpen u van uw ongedierteprobleem af door middel van de beste en nieuwste bestrijdingsmethodes. Kortom, efficiënt en effectief. Dit doen wij al meer dan 25 jaar en beschikken dan ook over veel kennis en ervaring. Wij zijn bekend met alle soorten plaagdieren en bieden u altijd een oplossing op maat.

Ongedierte in Leiden; hoe kan dat?

Als u last heeft van ongedierte, dan bent u niet de enige. Leiden is met haar oude centrum en panden een gemakkelijke prooi voor ongedierte. Veelvoorkomende plagen zijn onder andere muizen, ratten en kakkerlakken. Ook zilvervisjes of papiervisjes zijn voor veel Leidenaren een terugkomende ergernis. Dit ongedierte krijgt veel kans in de oude Leidse huizen. Deze huizen zijn vaak slecht geïsoleerd. Holle muren, oude voegen, slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen zijn factoren die de kans op ongedierte vergroten. Doordat de huizen dicht op elkaar zijn gebouwd, is besmettingsgevaar ook aanwezig: ongedierte kan zich gemakkelijk verspreiden door de stad.

Zo gaat Rimdo te werk in Leiden

Ons team bestaat uit echte vakspecialisten en zijn al meer dan 25 jaar succesvol werkzaam in Leiden. Inmiddels zijn wij dan ook bekend met alle ins en outs omtrent ongedierte in Leiden. Negen van de tien aanvragen zijn bekende ongedierteproblemen waar wij eerder mee te maken hebben gehad en hebben deze dan ook zo voor u opgelost. Indien u last ervaart van ongedierte, bel ons dan direct via 0172-508931 of vul onderstaand contactformulier in. Wij komen dan zo spoedig mogelijk uw kant op om de boel te inspecteren. Zodra wij uw ongedierteprobleem in kaart hebben, bepalen wij de aanpak en gaan wij direct aan de slag. De bestrijding voeren wij zo duurzaam mogelijk uit met behoud van dier en natuur. Wij helpen u ook van uw ongedierteprobleem af in: Alpen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Woerden en Zoetermeer.

Waarom kiest de Leidenaar voor Rimdo Plaagdierbeheersing?

Ongedierte die wij o.a. bestrijden in Leiden

Ook ongedierte bestrijden in Leiden?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.