Vliegenoverlast bestrijden

Wij helpen je graag met het bestrijden van vliegen
rimdo ongediertebestrijding vliegen
Rimdo helpt je binnen 24 uur

Vliegenplaag bestrijden door ervaren vliegenbestrijder

Vliegen zijn alleseters en hoppen daarbij van rottend afval via hondenpoep, zo naar het voedsel op uw bord. Ze zijn daarom niet alleen vies, maar kunnen ook een gevaar vormen voor uw gezondheid. In sommige gevallen verspreiden vliegen ernstige infectieziekten, maar braken en diarree zijn ook geen pretje. Het weren van vliegen kan door middel van het plaatsen horren of door te bestrijden met een UV-lamp of vliegenzak.

Verschillende soorten vliegen

In Nederland kennen we vele soorten vliegen. Zo heb je onder andere latrine-, witte en stalvliegen. De latrinevlieg wordt ook wel rioolvlieg genoemd en vindt u met name tegen het raam omdat hij graag naar buiten wil. De witte vlieg zit vooral in de buurt van planten en de stalvlieg (zoals de naam al doet vermoeden) vindt u met name bij vee en lijkt erg veel op de huisvlieg. Bij iedere soort vlieg kan een plaag ontstaan en kan vervolgens voor overlast zorgen. Ook kent iedere soort zijn eigen manier van bestrijden. Wij informeren u hier graag over.

Oorzaak van een vliegenplaag

Wijfjes komen op vlees af, mannetjes hebben voorkeur voor bloemen. Vliegenplagen zijn meestal het gevolg van een dood dier dat ergens is achtergebleven. Zoals bijvoorbeeld in de kruipruimte of spouwmuur! Hier leggen ze eitjes in die als larven het kadaver verwerken. Vervolgens kan dit een ware explosie in uw binnenruimte veroorzaken.

Vliegjes in huis bestrijden

Voor het bestrijden van vliegjes in huis zijn er meerdere dingen die u kunt toepassen. Zo zijn er verschillende materialen te koop in winkels waar u vliegen mee kunt weren. Denk hierbij onder andere aan speciale kaarsen, vliegenverjager met geluid, lijmstrips, vliegenval en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Echter, indien u hevige last ondervindt van deze kleine beestjes, is de kans groot dat deze toepassingen niet gaan werken.

In zo’n geval kunt u het best een ervaren vliegenbestrijder in de arm nemen die uw vliegenplaag efficiënt en effectief bestrijdt. Zo bent u snel van uw vliegenprobleem af en kunt u weer genieten van de dingen die er toe doen.

Vliegenbestrijding door professionele vliegen verjager

Bemerkt u een plotselinge toename in de hoeveelheid vliegen in uw huis of bedrijf? Het vinden van de oorzaak is vaak geen gemakkelijke opgave. Wij gebruiken moderne apparatuur en onze ervaring om direct tot de kern van het probleem te komen. Wij traceren eventueel het lijk en ruimen dat op als we erbij kunnen. Zo niet, dan vinden we wel een andere oplossing om de vliegen te bestrijden.

Vliegenplaag bestrijden? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0172-508931!

Heb je ook vliegenoverlast?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.

Behaalde certificaten en de brancheorganisatie
Logo evm rimdo
KPMB IPM Knaagdierbeheersing
KPMB IPM Plaagdiermanagement
Logo vca rimdo
Logo platform plaagdierbeheersing nederland rimdo