Ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Professionele ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Bent u woonachtig in Alphen aan den Rijn en heeft u last van ongedierte? Dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Als professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf lossen wij dit graag voor u op! Dankzij onze 25 jaar lange ervaring helpen wij u af van uw ongedierteprobleem door middel van de beste en nieuwste bestrijdingsmethodes. Wij zijn bekend met alle soorten ongedierte en kunnen u daarom altijd een passende oplossing bieden voor uw ongedierteprobleem!

Zo bestrijden wij ongedierte in Alphen aan den Rijn

Het is belangrijk om te beseffen dat u niet de enige bent die last heeft van ongedierte. Van muizen en wespen tot zilvervisjes en kakkerlakken, alle bekende soorten ongedierte komen voor. Bij ongedierte dreigt altijd een besmettingsgevaar: insecten kunnen zich makkelijk tussen gebouwen verspreiden door holle muren of oude voegen. Wij richten ons allereerst op een snelle oplossing van het probleem. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Ten slotte geven wij onze klanten waardevol advies ter verbetering van wering en hygiëne.

Voorkomen is beter dan bestrijden, en hopelijk is het de laatste keer dat u last heeft van een ongedierteplaag.

Ongedierte is een zaak voor specialisten

Bij ons krijgt u direct passend advies voor uw ongedierteprobleem. Wij hebben de beste en meest ervaren specialisten in dienst die u gelijk verder helpen. Onze deskundigen zijn werkzaam in het gebied Alphen aan den Rijn. In deze regio hebben wij altijd een bekwame vakman voor u beschikbaar. U kunt dus rekenen op spoedige hulp als u contact met ons opneemt. Wij pakken ongedierte direct aan.

Heeft u last van ongedierte? Dan raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van onderstaand contactformulier maar we zijn ook tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0172-508931!

Wij helpen u ook van uw ongedierteprobleem af in: Bodegraven, Gouda, Leiden, Woerden en Zoetermeer.

Waarom kiest de Alphenaar voor Rimdo Plaagdierbeheersing?

Gediplomeerde ongediertebestrijder

Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N) Een dergelijke status betekent dat wij op het gebied van ongediertebestrijding altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en technieken. U bent bij ons in goede handen.

Meer dan 25 jaar ervaring in Alphen aan den Rijn

Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. We kennen alle ins en outs van de mogelijke problemen op het gebied van ongedierte in de regio. Dankzij onze ruime ervaring hebben we alles wel eens voorbij zien komen en opgelost. Onze specialisten komen dus nooit voor verrassingen te staan en weten altijd de beste oplossing te vinden.

Uitstekende staat van dienst

Onze klanten beoordelen onze diensten zeer positief en Rimdo Ongediertebestrijding is inmiddels een begrip in Alphen aan den Rijn. Met onze service en vakmanschap onderscheiden we ons van andere ongediertebestrijders. Wij bestrijden niet alleen ongedierte. Het is onze overtuiging dat het ook belangrijk is om klanten te vertellen over wering en preventie. Stappen die u zelf kunt nemen. Zo zorgen we ervoor dat het ongedierte niet steeds terugkomt. Wij delen onze kennis graag met u!

Snelle service in Alphen aan den Rijn

Wij begrijpen dat u snel van uw ongedierteprobleem af wilt. De oplossing is slechts één telefoontje weg. Binnen enkele dagen staan we bij u voor de deur en beginnen we aan het oplossen van uw probleem en het minimaliseren van overlast.

Ongedierte bestrijden in Alphen aan den Rijn?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.
× Hoe kan ik je helpen?