Bestrijden van ongedierte

Wij helpen met inspectie en advies
Bestrijden van ongedierte bij rimdo.nl

Rimdo helpt je binnen 24 uur

Inspecties, adviseren, weringsmaatregelen en waar nodig bestrijden

We verrichten onze diensten zowel op contract als ad hoc basis. Zo kunt u ons inhuren voor regelmatige inspecties en analyses van uw pand om plagen zo veel mogelijk te voorkomen. Door middel van hygiënische en bouwkundige maatregelen kunt u de kans op ongedierte aanzienlijk verminderen. Regelmatige inspecties verkleinen de kans op ongedierte plagen.

Constateert u toch een ongedierteplaag? Wij komen bij u langs, onderzoeken het probleem en geven u advies over de te nemen maatregelen.

ongedierte bestrijden bij rimdo.nl

Plaagdieren snel verwijderd door Rimdo

Constateert u in Zuid-Holland ongedierte? Bel ons direct. Wij verrichten voor zakelijke en particuliere klanten werkzaamheden in de gehele regio. Wij zijn lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland. Deze organisatie komt op voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij plaagdierbeheersing of houtverduurzaming.

24-uursservice​

Binnen 24 uur na het telefoongesprek kunnen we ter plaatse zijn. Ook als u zelf niet precies weet welk insect uw pand bezet, zoeken wij dat snel uit. Na elke behandeling krijgt u van ons adviezen die u vanaf dan kunt volgen om herhaling te voorkomen. Een regelmatige inspectie kan problemen vroegtijdig aan het licht brengen.

Beoordelingen die we ontvangen hebben van onze klanten

Joost Willemsen
Joost Willemsen
Review via Google
Lees verder
Het werd de laatste dagen steeds drukker in de schuur. Wespen vlogen af en aan en het was niet meer mogelijk om naar binnen te gaan. In een oude poef bleek een wespennest te zitten. Binnen 1 minuut na aanvragen van een prijsopgave werd ik keurig gebeld door Rimdo. De volgende dag werd ik direct geholpen en weer een dag later hadden de wespen het loodje gelegd. Dank voor de snelle en vriendelijke hulp. Rimdo kan ik zeker aanbevelen.
Bruno Langer
Bruno Langer
Review via Google
Lees verder
Zelf had ik alle opties al gebruikt: muizenvalletjes, gif, hoogfrequent geluid, plakmatjes en het leek wel of ze me wilden pesten door zich te vermenigvuldigen. Een echte muizenplaag. Na de komst van Rimdo, die gelijk veel doosjes had neergezet met rode onbestendige rode blokjes was het even wachten, maar toen de muizen de gifknabbeltjes eenmaal hadden ontdekt kregen ze er geen genoeg meer van. Na een paar weken (alle rode blokjes waren al opgegeten) werden alle doosjes door Rimdo opnieuw gevuld met de rode knabbelstukjes en kort daarna was ik verlost van alle muizen. Die hebben nu wel hun lesje geleerd. Rimdo bedankt.
Coby van der Vlugt
Coby van der Vlugt
Review via Google
Lees verder
In verband met overlast door muizen in onze flat hebben we als VVE Rimdo aangetrokken om dit op te lossen. Secuur en veilig zijn alle bestrijdingsproducten neer gezet en werd alles goed gevolgd. Tevens waren er tips voor het gebouw en bewoners om dit probleem zoveel mogelijk te voorkomen.Afspraken en omgang zijn adequaat en zeer vriendelijk. Het probleem is nu voorbij maar mocht het weer nodig zijn dan bellen we weer.

Heb je ook last van ongedierte?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.