Bestrijden van ongedierte

Wij helpen met inspectie en advies
Bestrijden van ongedierte bij rimdo.nl

Rimdo helpt je binnen 24 uur

Inspecties, adviseren, weringsmaatregelen en waar nodig bestrijden

We verrichten onze diensten zowel op contract als ad hoc basis. Zo kunt u ons inhuren voor regelmatige inspecties en analyses van uw pand om plagen zo veel mogelijk te voorkomen. Door middel van hygiënische en bouwkundige maatregelen kunt u de kans op ongedierte aanzienlijk verminderen. Regelmatige inspecties verkleinen de kans op ongedierte plagen.

Constateert u toch een ongedierteplaag? Wij komen bij u langs, onderzoeken het probleem en geven u advies over de te nemen maatregelen.

ongedierte bestrijden bij rimdo.nl

Plaagdieren snel verwijderd door Rimdo

Constateert u in Zuid-Holland ongedierte? Bel ons direct. Wij verrichten voor zakelijke en particuliere klanten werkzaamheden in de gehele regio. Wij zijn lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland. Deze organisatie komt op voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij plaagdierbeheersing of houtverduurzaming.

24-uursservice

Binnen 24 uur na het telefoongesprek kunnen we ter plaatse zijn. Ook als u zelf niet precies weet welk insect uw pand bezet, zoeken wij dat snel uit. Na elke behandeling krijgt u van ons adviezen die u vanaf dan kunt volgen om herhaling te voorkomen. Een regelmatige inspectie kan problemen vroegtijdig aan het licht brengen.

Beoordelingen die we ontvangen hebben van onze klanten

Debby Tulling
Debby Tulling
9 April 2024
Erg klantgericht, reageren snel zeker met Whatsappje en het delen van foto’s om het probleem te identificeren. Hebben kennis van zaken voor het juiste advies.
Margriet Scholten
Margriet Scholten
8 Maart 2024
Snelle reactie, denken goed mee.
Karin Haverkamp
Karin Haverkamp
8 Maart 2024
Snel en deskundig advies.
Mark
Mark
6 Maart 2024
Na maanden tobben, 15 muizenvallen, 2 lokdoosjes verder toch maar Rimdo ingeschakeld. Na 1 bezoek en precies 7 dagen verder volledig muizenvrij! Aanrader!
M Y
M Y
4 Maart 2024
Onder grote dankzegging wil ik graag deze review plaatsen over Rimdo Plaagdierbestrijding in Alphen aan den Rijn. Na eerder al een (achteraf louche) bedrijf te hebben laten komen en zelf flink te hebben 'geïnvesteerd', nog steeds last van muizen. Hierom zelf op zoek gegaan en uitgekomen bij Rimdo en gesproken met een zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame Ton. Is/zijn helemaal niet uit op dure bezoeken of afspraken en zijn gewoon heel duidelijk en eerlijk in de communicatie, waarbij men goed bereikbaar is en snel reageert. Nu nog even aankijken of we écht eindelijk van de muizen af zijn en zo niet, dan ben ik nu dankzij Ton in ieder geval gerustgesteld dat het einde er wel aan komt. Nogmaals hartelijk dank!
Thijs Beerthuizen
Thijs Beerthuizen
4 September 2023
Snelle reactie op onze vragen, erg kundig, zeer vriendelijk in de communicatie. Blij met de hulp die we hebben gekregen. Warm aanbevolen.
Joost Willemsen
Joost Willemsen
24 Juli 2022
Het werd de laatste dagen steeds drukker in de schuur. Wespen vlogen af en aan en het was niet meer mogelijk om naar binnen te gaan. In een oude poef bleek een wespennest te zitten. Binnen 1 minuut na aanvragen van een prijsopgave werd ik keurig gebeld door Rimdo. De volgende dag werd ik direct geholpen en weer een dag later hadden de wespen het loodje gelegd. Dank voor de snelle en vriendelijke hulp. Rimdo kan ik zeker aanbevelen.

Heb je ook last van ongedierte?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.