Ongedierte bestrijden in Leiden

Wij helpen je met het bestrijden van ongedierte

Last van ongedierte in Leiden? Rimdo helpt!

Heeft u een woning of bedrijfsgebouw in Leiden en last van ongewenste, nare beestjes? Dat is natuurlijk onwijs vervelend. Dit lossen wij graag voor u op! Wij zijn een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Wij helpen u van uw ongedierteprobleem af door middel van de beste en nieuwste bestrijdingsmethodes. Kortom, efficiënt en effectief. Dit doen wij al meer dan 25 jaar en beschikken dan ook over veel kennis en ervaring. Wij zijn bekend met alle soorten plaagdieren en bieden u altijd een oplossing op maat.

Ongedierte in Leiden; hoe kan dat?

Als u last heeft van ongedierte, dan bent u niet de enige. Leiden is met haar oude centrum en panden een gemakkelijke prooi voor ongedierte. Veelvoorkomende plagen zijn onder andere muizen, ratten en kakkerlakken. Ook zilvervisjes of papiervisjes zijn voor veel Leidenaren een terugkomende ergernis. Dit ongedierte krijgt veel kans in de oude Leidse huizen. Deze huizen zijn vaak slecht geïsoleerd. Holle muren, oude voegen, slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen zijn factoren die de kans op ongedierte vergroten. Doordat de huizen dicht op elkaar zijn gebouwd, is besmettingsgevaar ook aanwezig: ongedierte kan zich gemakkelijk verspreiden door de stad.

Zo gaat Rimdo te werk in Leiden

Ons team bestaat uit echte vakspecialisten en zijn al meer dan 25 jaar succesvol werkzaam in Leiden. Inmiddels zijn wij dan ook bekend met alle ins en outs omtrent ongedierte in Leiden. Negen van de tien aanvragen zijn bekende ongedierteproblemen waar wij eerder mee te maken hebben gehad en hebben deze dan ook zo voor u opgelost.

Indien u last ervaart van ongedierte, bel ons dan direct via 0172-508931 of vul onderstaand contactformulier in. Wij komen dan zo spoedig mogelijk uw kant op om de boel te inspecteren. Zodra wij uw ongedierteprobleem in kaart hebben, bepalen wij de aanpak en gaan wij direct aan de slag. De bestrijding voeren wij zo duurzaam mogelijk uit met behoud van dier en natuur.

Wij helpen u ook van uw ongedierteprobleem af in: Alpen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Woerden en Zoetermeer.

Waarom kiest de Leidenaar voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder in Leiden

Wij beloven u dat bij ons in goede handen bent. Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Mede hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van actuele zaken wat betreft de beste bestrijdingsmiddelen. Ook zijn nieuwe technieken omtrent duurzaam bestrijden bekend terrein voor ons.

Meer dan 25 jaar ervaring in Leiden

Al jaren zijn wij als ongediertebestrijder succesvol werkzaam in Leiden. Wij zijn bekend met alle ins en outs omtrent de Leidse stad en ongedierte. Zo heeft Leiden specifieke overlast van bepaalde ongedierte waarbij we inmiddels precies weten wat te doen. Zo hebben we al tal van ongedierteproblemen in de Leidse stad opgelost en dit ziet u terug in reviews van onze klanten. Gemiddeld ontvangen wij een cijfer boven de 9 en daar zijn we trots op!

Uitstekende staat van dienst

Doordat we veel kennis beschikken over alle soorten ongedierte, kunnen wij onze werkzaamheden optimaal uitvoeren. Daarnaast vinden wij service en kennisoverdracht een absolute must en behoort dit tot onze vaste taken. Want naast bestrijden, delen we namelijk ook waardevolle informatie met u zodat u ongedierte in de toekomst kunt vermijden. Zo zorgen we er samen voor dat u niet langer geteisterd wordt door een ongedierteplaag en wordt dit tevens in de toekomst voorkomen.

Adviserende rol & snelle service

Wij begrijpen dat u snel van uw ongedierteprobleem af wilt. Gelukkig is de oplossing slechts één enkel telefoontje. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele dagen wordt geholpen. Naast bestrijden geven wij ook advies aan klanten over wering en verbetering. Hopelijk kunnen we er zo voor zorgen dat het bij een eenmalige plaag blijft en we niet steeds terug hoeven te komen. Daar gaan we voor!

Ook ongedierte bestrijden in Leiden?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.
× Hoe kan ik je helpen?