Bestrijden van ongedierte in Zoetermeer

Plaagdierenbestrijding staat voor u klaar

Ongediertebestrijding in Zoetermeer door Rimdo

Heeft u in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer last van ongewenste beestjes zoals muizen, ratten, kakkerlakken, wespen of ander ongedierte? Rimdo Plaagdierbestrijding staat per direct voor u klaar! Als ervaren ongediertebestrijder met al 25 jaar ervaring in Zoetermeer, weten wij altijd raad met uw ongedierteprobleem. Duurzaam bestrijden, snelle service en gratis advies zijn de punten waarin wij uitblinken en waarmee wij u graag van dienst zijn.

Ongedierteprobleem in Zoetermeer

Heeft u in Zoetermeer last van ongewenste beestjes zoals zilvervisjes, ratten, muizen, kakkerlakken en ga zo maar door? Geen zorgen, u bent niet de enige. Het Zoetermeerse centrum en haar omringende wijken zijn namelijk een bekend leefgebied van verschillende soorten ongedierte. Zo komen hier vele plagen voor en zit er veel ongedierte in hoogbouw. Dit heeft onder andere te maken met slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen maar ook door gaten en kieren in muren. Door deze zaken aan te pakken, kan het ongedierteprobleem al een stuk minder worden. Dus ga hier zeker mee aan de slag!

Verder dient u in Zoetermeer bij ongedierteoverlast rekening te houden met besmettingsgevaar omdat gebouwen dicht op elkaar zitten. U zit er toch niet op te wachten dat u elkaar hiermee belast? Want ongedierte kan zich makkelijk verspreiden door heel de buurt. Kortom, ervaart u last van plaagdieren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Zo bestrijden wij ongedierte in Zoetermeer

Wij vinden het zeer belangrijk dat ongedierte, indien mogelijk, duurzaam wordt bestreden. Dit passen wij dan ook toe. Hierbij moet u denken aan het ”bestrijden” van ongedierte waarbij in eerste instantie wordt gekeken naar wering. Ook wordt er voorafgaand gekeken naar oorzaken zoals gaten, kieren, afvoersystemen etc. en worden deze opgelost. Zodra deze oplossingen alsnog geen resultaat hebben, gaan wij pas over tot daadwerkelijk bestrijden en gebruiken we hiervoor te allen tijde hoogstaande kwaliteitsproducten.

Naast het bestrijden geven wij de klant tevens tips & tricks om ongewenste dierlijke binnendringers in de toekomst te voorkomen. Hierbij kunt u onder andere denken aan het beter opbergen van voedsel, het beter afsluiten van openingen en meer (afhankelijk van de situatie).

Wij helpen u ook van uw ongedierteprobleem af in: Alpen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Leiden, Woerden.

Waarom kiest de Zoetermeerder voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gekwalificeerde bestrijder in Zoetermeer

Als ongediertebestrijder zijn wij lid van Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Dit is dé grootste brancheorganisatie binnen de ongediertebestrijding in Nederland en zijn hierdoor continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de branche. Daarnaast zijn wij een EVM-gediplomeerd bedrijf welke is afgegeven door Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie.

Uitstekende staat van dienst

In de loop der jaren hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd en zijn wij een begrip geworden in Zoetermeer. Daarom zijn wij extra trots dat het merendeel van onze klanten ons een cijfer geeft boven de 9. Benieuwd naar de inhoudelijke reviews?

Meer dan 25 jaar ervaring in Zoetermeer

Inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in de ongediertebestrijding. Tijdens deze jaren hebben we behoorlijk veel verschillende plaagdierproblemen voorbij zien komen en opgelost. Mede hierdoor zijn we intussen bekend met alle plaagdieren en bijkomende issues. Ook zijn we zeer vooruitstrevend en passen we altijd innovatieve technieken toe. Wij garanderen u dan ook succes met onze hulp.

Snelle service & adviserende rol

Bij overlast van plaagdieren wordt u natuurlijk liever vandaag dan morgen geholpen. Als ongediertebestrijder begrijpen wij dat als geen ander! Neem dan ook direct contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 0172-508931. Dan zorgen wij voor snelle actie. Tevens geven wij klanten altijd gratis uitgebreid advies over wering en preventie. Zo zorgen we samen voor een plaagdiervrije toekomst!

Ongedierte in Zoetermeer?

Kom direct in contact en samen lossen we het op.
× Hoe kan ik je helpen?